[ANNOUNCEMENT]

We are very happy to announce a publication of a brand new edited volume, by Matej Avbelj, on The Future of EU Constitutionalism https://www.bloomsburycollections.com/book/the-future-of-eu-constitutionalism/
In the follow-up to the Conference on the Future of Europe this will indeed be a must read. The book will be discussed within our Jean Monnet Chair Nova univerza, therefore stay tuned!
Thanks to all the authors and the always excellent Bloomsbury Publishing Plc. A great Hvala also to ARRS and the European Commission for a financial support.

***

Z veseljem vam sporočamo, da je pri vodilni svetovni pravniški založbi Hart Publishing izšla nova uredniška monografija dr. Mateja Avblja, z naslovom: The Future of EU Constitutionalism. V pričakovanju konkretnih institucionalnih ukrepov po Konferenci o prihodnosti Evrope bo to gotovo čtivo, ki se mu ne bo mogoče izogniti. Knjiga bo v naslednjih tednih predstavljena v okviru Evropskih akademskih forumov v organizaciji Jean Monnet katedre za evropsko pravo na Novi univerzi. Urednik se za sodelovanje zahvaljuje vsem so-avtorjem, še posebej pa za finančno pomoč ARRS in Evropske unije.